Skip to content

BEOMACH DROBILICE

U BEOMACH-u se proizvodnja vrši u širokom rasponu faza. Odobreni zahtevi kupaca prenose se u projektni sektor, naš stručni projektni tim za porudzbine, tehničke izračune i izradu proizvodnih crteža izrađuje projektne radove. U fazi proizvodnje, počevši od kontrole ulaska materijala, kontrole zarezanja, kontrole proizvodnje, kontrole zavarivanja i kontrole boje rade se pažljivo.

Proizvodni proces sastoji se od četiri glavna dela: zavarivanje, masinska obrada, bojenje I na kraju automatizacija. Kvalitet proizvodnje u BEOMACH-u, uz resurse potpuno certifikovanih kadrova, nakon lakiranja miniranjem, ima visoku učinkovitost u svim vrstama betona i jednostruke ili dvostruke osovinske mešalice dizajnirane sa željenim kvalitetom,  sa sastavom automatizacije pomoću tehnologije SCHNEIDER (PROKSER), Osigurano je.

NAŠA MISIJA

Korisnička radna strategija usmerena je na potpuno zadovoljstvo kupaca.

Nudimo različite, funkcionalne i kvalitetne proizvode za naše kupce s našim stručnim osobljem.

Osim što smo zadržali vodjstvo na domaćem tržištu,  poznata smo i preferirana firma na svetskom tržištu.

Sve vrste i kapaciteti betonare, spremne su za rad u tržišnom modelu kako bi se odmah odgovorilo na zahteve kupaca.

NAŠ POGLED

BEOMACH s motom „Kvalitet nije slučajnost“ ima snažnu projektnu i proizvodnu infrastrukturu, s velikim znanjem, koja pridaje veliku važnost istraživanju i razvoju kako bi se zadovoljile potrebe kupaca.

Zadovoljstvo kupaca najveći je cilj naše firme. Betonare mogu doseći svaki deo sveta, brzo povećavaju svoj međunarodni udeo na tržištu, a konkurentnost je okrenuta Turskoj. U narednim godinama, s kapacitetom proizvodnje 100 betonara, strateška partnerstva s vodećim evropskim proizvođačima imaju za cilj pružanje vrhunskih usluga novim svetskim tržištima.

Budući da su osnivači i tehnički tim koji u sektoru betonara rade više od 20 godina, a kvalitet nije slučajnost, svoju će viziju provoditi odlučno.

Kontaktirajte nas.